kevama
Kevama Facebookissa
Roskakatokset

 

Roskakatokset mittatilaustyönä Kuopiosta koko Suomeen

Kevaman puun yksikkö tuottaa monipuoliset puusepäntuotteet mittatilaustyönä tehtynä Kuopiosta koko Suomeen. Yksi vankan puutyöosaamisemme osa-alueista ovat puiset roskakatokset, jotka suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan kodin, yrityksen tai taloyhtiön pihaan sopiviksi. Roskakatokset suojaavat kotitalouksien tai taloyhtiöiden jätepisteitä niin vaihtelevien sääolosuhteiden, eläinten kuin ilkivallankin varalta. Puinen roskakatos kohentaa koko piha-alueen ilmettä, kun jäteastiat ovat piilossa näkyviltä. Kiinteistön tai kiinteistöjen kanssa yhteneväiseksi maalattu roskakatos sulautuu pihan muihin rakennuksiin vetämättä liikaa huomiota jätepisteeseen. Teemme roskakatokset mittatilaustyönä niin yksittäisinä tuotteina kuin alihankintanakin. Laadukas ja kestävä kotimainen työ sekä joustava ja asiakaslähtöinen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä.


Jätekatos Suomi. Roskakatokset taloyhtiöille ympäri Suomen tekee Kevama Oy

 

Roskakatokset taloyhtiöille

Meiltä saat mittatilaustyönä tehdyt, laadukkaat ja kotimaiset roskakatokset taloyhtiöille sekä myös yksityisille asiakkaille. Taloyhtiö hyötyy roskakatoksesta monin tavoin: jäteastiat saadaan piiloon rumentamasta muuten viihtyisää miljöötä, ja jos valitaan ns. suljettu malli, jäteastiat ovat turvassa mahdolliselta ilkivallalta. Jos taloyhtiö sijaitsee maaseudun rauhassa tai muuten lähellä luontoa, roskakatoksella ehkäistään myös haittaeläinten pääsy esim. biojäteastiaan. Taloyhtiö voi ehdottaa heille sopivinta roskakatoksen mallia, tai sitten ammattilaisemme voivat tulla paikan päälle katsomaan, minkälainen roskakatos tai roskakatokset taloyhtiölle sopisivat parhaiten. Roskakatokset pintakäsitellään maalaamossa asiakkaan toiveiden mukaan, jotta ne sopisivat piha-alueen muihin rakennuksiin. Olemme tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa koko suunnittelu- ja rakennusprosessin ajan ja varmistamme, että meiltä tilatut roskakatokset vastaavat asiakkaan toiveita.

Roskakatos piirustukset Kevama Oy:ltä

Kun tarkoituksena on rakennuttaa laadukas ja kestävä roskakatos, toimita piirustukset Kevamalle. Toteutamme roskakatokset mittatilaustyönä niin yksityisille asiakkaille kuin taloyhtiöillekin. Myös liikeyritykset, kuten kahvilat, ravintolat ja huoltoasemat, voivat tarvita vankkaa roskakatosta, ja luonnollisesti palvelemmekin myös yritysasiakkaita. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaan toiveita ja otamme aina huomioon ympäröivät rakennukset sekä niiden tyylin ja mallin, jotta roskakatos saadaan sulautumaan pihapiiriin. Luonnollisesti myös käytettävyys ja esteettömyys ovat tärkeitä asioita, kun rakennettavana on roskakatos. Teemme roskakatokset luotettavalla, ammattiosaamisella – ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarjoamistamme vaihtoehdoista!Pekka Hätinen
pekka.hatinen@kevama.fi
044 7918410

Lue myös muista tuotteistamme