kevama
Kevama Facebookissa
Puulelut

 

Puulelut - kotimaista käsityötä Kuopiosta koko Suomeen

Kevaman puun yksikkö tuottaa monipuoliset puusepäntuotteet mittatilaustyönä tehtynä koko Suomeen. Vahva puutyöosaamisemme kattaa myös viehättävät puulelut, jotka suunnittelemme itse ja toteutamme kotimaisena käsityönä Kuopiossa. Puuleluissa on jotakin vastustamattoman sympaattista, ja ne kestävät ajan hammasta paremmin kuin muovilelut. Valmistamamme puulelut ovat kestäviä ja korkealaatuisia sekä myös turvallisia lapsille.  Laadukas kotimainen työ sekä joustava ja asiakaslähtöinen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä, ja valmistamme puulelut niin sarja- kuin mittatilaustyönä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja aloitetaan toiveidesi mukaisen puulelun valmistus!Puuauto Suomi. Perinteiset puuautot valmistaa Kevama OyPuulelu Suomi. Monipuoliset puusepäntuotteet kuten puulelut kotimaisen käsityönä tekee Kevama Oy

 

Puuautot vauhdikkaisiin leikkeihin

Puuautot ovat perinteisiä leluja, joiden viehätys perustuu yksinkertaiseen kauneuteen sekä kestävyyteen. Puuautot soveltuvat paitsi lasten leikkeihin, myös lapsenmielisille keräilykohteiksi. Kuopiossa käsityönä valmistamamme puuautot kestävät vauhdikkaatkin leikit ja kilpa-ajot. Valmistamme puuautot pääosin sarjatyönä, mutta voit toki kysyä lisää myös mittatilaustyönä tehtävistä leluista. Tällöin olemme tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa koko prosessin ajan ja varmistamme, että meiltä tilatut puulelut vastaavat asiakkaan toiveita.
 

Puuauto lapsille tai lapsenmielisille

Puuauto ei ole vain lasten leikkikalu, vaan se voi ilahduttaa kaikenikäisiä vauvasta vaariin. Puuautojen viehättävä charmi hurmaa jokaisen lapsenmielisen, ja vaikka puuautoilla ei vanhempana enää välttämättä leikkisikään, ne ovat monelle mieluinen keräilykohde ja kurkistus lapsuuden iloisiin muistoihin. Valmistamme puulelut yleensä sarjatyönä, mutta meiltä voit tilata leluja myös mittatilaustyönä. Jos lapsuutesi lempiauto oli esimerkiksi punainen avolava-auto tai komea sininen traktori, voimme valmistaa sen sinulle puusta.

Puulelut ovat ekologinen valinta

Puulelut ovat perinteikkäitä leluja, jotka ovat alkaneet nousta jälleen suosioon nykypäivän lasten ja vanhempien keskuudessa. Puulelut edustavat kestävää, ympäristötietoista kuluttamista ja luonnon säästämistä, jotka ovat paitsi tärkeitä, nyt myös trendikkäitä aiheita. Suosimalla Suomessa valmistettuja, Kuopiossa kotimaisena käsityönä toteutettuja puuleluja kaupasta ostettavien muovilelujen sijaan, voi omalta osataan olla vaikuttamassa liiallisen muovin kuluttamisen vähentämiseen. Vaikka lasten muovilelut yleensä tutkitaan, tulee aika ajoin esiin tapauksia, jolloin leluista on löydetty haitallisia ainesosia tai yhdisteitä. Kevaman puulelut ovat lasten leikkeihin turvallisia sekä kestäviä; hyvin pidetyt lelut kestävät parhaimmillaan isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle.

 

 

Puuleluja voit tilata suoraan verkkokaupastamme www.kevamakauppa.fi

Pekka Hätinen
pekka.hatinen@kevama.fi
044 7918410
 

Lue myös muista tuotteistamme: