kevama
Kevama Facebookissa
Paljut ja kylpytynnyrit

Paljut ja kylpytynnyrit kotimaisena käsityönä Kuopiosta

Oletko aikeissa hankkia laadukkaan kylpytynnyrin tai paljun? Arvostatko suomalaista käsityötä ja puunkäsittelyosaamista? Kevaman puun yksikkö tuottaa monipuoliset puusepäntuotteet mittatilaustyönä tehtynä koko Suomeen. Yksi korkeatasoisen puutyöosaamisemme vetonauloista ovat puiset paljut ja kylpytynnyrit, jotka suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan. Miksi tilata kylpytynnyri Virosta, kun saat sen kotimaisena käsityönä Kuopiosta! Valmistamassamme kylpytynnyrissä tai paljussa kylvet mukavasti tuntikausia, ja mikä parasta, raikkaassa ulkoilmassa. Paljut ja kylpytynnyrit ovat saatavilla eri kokoisina, ja valitsemastasi koosta riippuen mukaan mahtuu vaikka koko perhe tai ystäväporukka. Kylpytynnyrissä voikin viettää rentouttavaa laatuaikaa joko yksin tai yhdessä läheisten kanssa. Teemme kylpytynnyrit ja paljut tilaustyönä niin yksittäisinä kuin alihankintanakin. Laadukas ja luotettava kotimainen työ sekä joustava ja asiakaslähtöinen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää – teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!


Palju koko Suomi. Kevama Oy toteuttaa mittatilaustyönä puiset kylpytynnyrit ja paljut pintakäsiteltynä.

 

Puinen kylpytynnyri sopii sekä kotiin että kesämökille

Palju tai puinen kylpytynnyri on mahtava lisä niin kodin kuin kesämökinkin pihalle. Jos lähistöllä ei ole uimapaikkaa tai viileät vedet eivät muuten houkuta, puinen kylpytynnyri tarjoaa aina ihanan lämpimän kylvyn niin valoisina kevät- ja kesäiltoina kuin syksyn ja talven tummasävyisessä hämyssä. Paljun tai kylpytynnyrin avulla saat pihallesi ympärivuotista lomatunnelmaa, sillä ihanan rentouttavaan, lämpöiseen kylpyyn voi pulahtaa miltei säällä kuin säällä. Jos haluat varmistaa mukavat kylpyhetket säästä riippumatta, kylpytynnyrin voi kattaa tyylikkäällä ja tilavalla katoksella. Kauttamme saat mittatilaustyönä tehdyt paljut ja kylpytynnyrit, jotka pintakäsitellään maalaamossa toiveidesi mukaisesti.

Palju edullisesti

Onko aikeissasi ollut hankkia puinen kylpytynnyri tai palju edullisesti? Kevama valmistaa kestävät ja laadukkaat paljut ja kylpytynnyrit Kuopiossa, ja toimitamme tuotteitamme koko Suomeen. Olemme suomalainen yritys, jolle kotimaisuus ja asiakastyytyväisyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Tilatessasi paljun tai kylpytynnyrin meiltä, voit olla varma siitä, että kuuntelemme toiveitasi ja valmistamme tuotteesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Tarvittaessa voimme laatia sinulle ehdotuksen myös omien näkemystemme pohjalta, mikäli sinulla ei ole erityisiä toiveita paljun tai kylpytynnyrin ulkonäön suhteen. Valitse kotimainen puutyöosaaja ja nauti kylpytynnyrin lempeistä kylvyistä vuosikausia!
 


Pekka Hätinen
pekka.hatinen@kevama.fi
044 7918410

 

Lue myös muista tuotteistamme: