kevama
Kevama Facebookissa
Leikkimökki

 

Leikkimökki Kuopiosta käsin koko Suomeen

Oletteko perheen kesken miettineet turvallista leikkipaikkaa lapsille, jossa he saisivat puuhastella omiaan olemalla kuitenkin tarvittaessa koko ajan näköpiirissänne? Ovatko perheen pienimmät jo pitkään toivoneet omaa, sievää mökkiä pihalle? Ilahduta jälkikasvua ja toteuta haave tilaamalla heille ikioma pikku leikkimökki! Kevaman puun yksikkö tuottaa monipuoliset puusepäntuotteet mittatilaustyönä tehtynä Kuopiosta koko Suomeen. Vahvaan puutyöosaamisemme lukeutuvat myös puiset leikkimökit, jotka toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan, huomioiden luonnollisesti leikkimökin toimivuuden ja turvallisuuden. Kauttamme saat mittatilaustyönä tehdyt puiset leikkimökit, jotka pintakäsitellään maalaamossa toiveidesi mukaisesti. Laadukas kotimainen työ sekä joustava ja asiakaslähtöinen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidänkin perheenne lapsille oma leikkimökki!


Leikkimökki Suomi. Puiset leikkimökit lapsille ja lapsenmielisille toteuttaa Kevama Oy

 

Puiset leikkimökit mahdollistavat leikit säällä kuin säällä

Kevaman rakentamat puiset leikkimökit ovat turvallisia ja pitkäikäisiä tarjoten leikkimisen iloa isommallekin sisaruskatraalle vuodesta toiseen. Leikkimökki on leikkien keskus säällä kuin säällä: auringon paistaessa mökin ovet voi pitää auki ja lapset voivat nauttia myös raikkaasta ulkoilmasta, kun taas sateen sattuessa lapsille voi järjestää vaikka hauskat ”teekutsut” mehun ja leivosten kera kutsuen myös naapurin lapset mukaan.  Leikkimökkiä suunniteltaessa ja rakentaessa olemme tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa koko prosessin ajan ja varmistamme, että meiltä tilatut puiset leikkimökit vastaavat aina paitsi tilaajan, myös ennen kaikkea pienten käyttäjiensä toiveita. Kysy lapsilta, minkä värisen mökin he haluaisivat, rakennetaanko leikkimökkiin pieni veranta ja haluavatko lapset mahdollisesti myös puisia kalusteita mökkiinsä. Näiden toiveiden pohjalta rakennamme jälkikasvullesi heidän unelmiensa leikkimökin.

Leikkimökin piirustukset

Haluaisitko rakennuttaa lapsille leikkimökin iloisia leikkejä varten? Käänny tällöin Kevaman puoleen! Voitte vaikuttaa kaikkiin leikkimökin yksityiskohtiin aina materiaalista lähtien. Mittatilaustyönä tehdyt puiset leikkimökit ovat kestävää, kotimaista laatutyötä, joten saat varmasti vastinetta rahoillesi. Puutöiden ammattilaisilta tilattu, laadukkaista materiaaleista valmistettu leikkimökki kestää parhaimmillaan jopa seuraavan sukupolven leikkeihin. Toimitamme leikkimökit Kuopiosta koko Suomeen.


Pekka Hätinen
pekka.hatinen@kevama.fi
044 7918410

 

Lue myös muista tuotteistamme: