kevama
Kevama Facebookissa
Huonekalujen kunnostus

Huonekalujen kunnostus Kuopiossa

Kevaman puun yksikkö tarjoaa laadukkaita ja luotettavia puusepän palveluita Kuopiosta koko Suomeen. Vankkaan puutyö- ja käsityöosaamiseemme lukeutuvat puisten tuotteiden (esim. portaat, kylpytynnyrit ja puulelut) valmistuksen lisäksi myös monipuolinen huonekalujen kunnostus. Voit huoletta tuoda vanhat huonekalusi meille, kunnostamme huonekalusi toiveidesi mukaan vuosien ammattitaidolla. Halusitpa sitten vanhasta mööpelistä uuden veroisen tai vain hellävaraista, huomaamatonta kunnostusta arvokkaalle perintöhuonekalulle, meiltä onnistuu kaikenlainen huonekalujen kunnostus. Laadukas, kestävä ja huolellinen kotimainen työ sekä joustava ja asiakaslähtöinen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme parhaiten olla sinulle ja huonekaluillesi avuksi!

Vanhat huonekalut uuteen uskoon

Onko vuosia uskollisesti palvelleen lempinojatuolisi kangas kulunut puhki? Haluaisitko hioa ja maalauttaa vanhasta keittiönpöydästä persoonallisen ja muuhun sisustukseen sopivan keittiön katseenvangitsijan? Kevaman ammattitaitoiset puusepät kunnostavat vanhat huonekalut uuteen uskoon tai alkuperäiseen loistoonsa mukavin, kilpailukykyisin hinnoin. Kunnostuspalveluihimme kuuluvat vanhojen huonekalujen

  • maalaus
  • petsaus
  • lakkaus
  • verhoilu
  • vahaus

Käsiimme voit luottaa myös perintöhuonekalut, sillä meillä on vuosien työn kartuttamaa kokemusta ja tietotaitoa myös iäkkäämmistä ja arvokkaammista huonekaluista. Edustamme korkealaatuista, kotimaista puutyö- ja käsityöosaamista, ja huonekalujen kunnostus onkin yksi erikoisalamme.

Huonekalujen maalaus

Huonekalujen maalaus on yksi tavallisimpia huonekalujen kunnostustöitä. Maalaustyöt kannattaa kuitenkin antaa ammattilaisen tehtäviksi varsinkin silloin, kun kyseessä on tunnearvoltaan korkea tai muuten arvokas huonekalu. Ihan ”tavallisetkin” huonekalut saavat siistin ja kestävän maalipinnan ammattilaisen tekemänä. Kun pohjatyöt, maalaus ja viimeistely tehdään kunnolla, huonekalusi saavat uuden upean ilmeen joka säilyy hyvänä vuosikausia. Meiltä huonekalujen maalaus käy nopeasti, ja kotimaisen työn laadukkuuteen voit aina luottaa.

Huonekalujen verhoilu

Huonekalujen maalauksen ja muiden kunnostustöiden ohella palveluihimme kuuluu myös huonekalujen verhoilu. Verhoilulla saadaan helposti uutta ilmettä huonekaluihin tai palautettua ne uuden veroisiksi. Samalla kun huonekalut verhoillaan, voidaan se halutessasi myös maalata tai lakata. Näin koko huonekalu saadaan uudistettua samalla kertaa. Uskomme, että vanhaa ei kannata heittää pois, vaan sen voi esimerkiksi juuri verhoilla uudestaan ja säästää näin myös luontoa. Huonekalujen kunnostus poisheittämisen sijaan onkin ekoteko siinä missä muutkin.