kevama
Kevama Facebookissa
Portaat

Portaat mittatilaustyönä ympäri Suomen

Kevaman puun yksikkö tuottaa monipuoliset, kotimaista laatua edustavat puusepäntuotteet mittatilaustyönä tehtynä. Yksi puutyöosaamisemme ydinalueista ovat puuportaat, jotka suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan joko kotiin tai muuhun kiinteistöön. Mittatilaustyönä tehdyt yksilölliset puuportaat tuovat kotiisi persoonallista ilmettä ja toimivat myöhemmin myös myyntivalttina, jos joskus päätät myydä asuntosi. Teemme puuportaat tilaustyönä niin yksittäisinä tuotteina kuin alihankintanakin. Laadukas kotimainen työ sekä joustava ja asiakaslähtöinen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Kysy meiltä apua myös silloin, jos haluat hioa ja maalauttaa vanhat puuportaat uudestaan! Toimimme Kuopiossa, mutta toimitamme tuotteitamme koko Suomeen.Portaat ympäri Suomen. Kevama Oy suunnittelee ja toteuttaa yhdessä asiakkaan kanssa portaita monipuolisesti.Puuportaat kaikkialle Suomeen. Kevama Oy toteuttaa mittatilaustyönä tehdyt puuportaat.

 

Puiset sisäportaat

 

Moneen kerrokseen rakentuvassa talossa puiset sisäportaat ovat paitsi välttämätön hyödyke, myös persoonallinen sisutuselementti. Aloittaessamme portaiden rakentamisen, käymme toiveesi ja ideasi yhdessä läpi tehden suunnitelman, johon voit olla tyytyväinen. Otamme tyylin lisäksi huomioon myös kestävyyden, pitkäikäisyyden, materiaalin kulumistaipumukset, värin sopivuuden muuhun sisutukseen sekä tietysti portaiden turvallisuuden. Puiset sisäportaat tuovat kotiin lämminhenkistä, luonnonläheistä tunnelmaa, jonka lisäksi käsityönä ja mittatilauksena valmistetut portaat lisäävät asunnon arvoa.

Portaat ovat kodin kaunistus

Portaat ovat kodin tai kiinteistön katseenvangitsija, ja ilmeisen hyödyllisyytensä lisäksi ne toimivat myös upeana sisustuselementtinä. Puuportaat tuovat tilaan lämmintä tunnelmaa, ja hyvin tehtynä ne kestävät vuosikymmeniä. Meidän kauttamme saat mittatilaustyönä tehdyt portaat, jotka pintakäsitellään maalaamossa toiveidesi mukaisesti. Olemme tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa koko prosessin ajan aina suunnittelusta portaiden asennukseen. Näin saat varmasti vastinetta rahoillesi ja mieleisesi puuportaat kotiisi.

Portaat kotimaisena käsityönä

Arvostatko laadukasta, suomalaista käsityötä? Haluaisitko tukea kotimaisia yrityksiä? Tilaa puiset sisäportaat mittatilaustyönä Kevamalta. Portaat valmistetaan laadukkaasta, suomalaisesta puusta, joka oikeanlaisen käsittelyn ansiosta ikääntyy kauniisti ja säilyy hyvänä ja lujana vuosikymmeniä. Ammattitaitoiset puuseppämme ovat alansa kokeneita osaajia, valmistaen toiveitasi täydellisesti vastaavat sekä tietysti turvalliset puuportaat. Työskentely tapahtuu ripeästi ja luotettavasti noudattaen yhdessä sovittuja toimintatapoja ja portaiden suunnitelmaa.  Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin toiveistasi ja aloitetaan suunnittelutyö yhdessä!Pekka Hätinen
pekka.hatinen@kevama.fi
044 7918410

Lue myös muista tuotteistamme: