kevama
Kevama Facebookissa
Seripaino

 

Seripaino Kuopiossa - personoi tuotteesi painatuksin


Seripaino eli silkkipaino on painomenetelmä, joka mahdollistaa korkealaatuiset, kestävät ja värikkäät painatukset moniin eri tekstiileihin. Vaatteiden ja asusteiden profilointi on seripainon avulla helppoa, ja meiltä esimerkiksi urheiluseurat ja järjestöt voivat tilata omilla logoilla tai teksteillä personoidut tekstiilituotteet, jotka taatusti huomataan. Seripainon avulla tuotteisiin saadaan pysyvä ja värikäs painojälki, joka säilyy siistinä pesukerrasta toiseen.

Kun tilaat tekstiilituotteiden painatukset meiltä, voit olla varma painojäljen laadukkuudesta. Paikallisena toimijana voimme tarjota kokonaisvaltaista ja kotimaista palvelua prosessin alusta loppuun, meiltä hoituvat niin suunnittelu kuin painaminenkin. Palvelemme asiakkaitamme Kuopiossa ja muualla Pohjois-Savossa, ja osaamiseemme ja palvelutaitoihimme luottavat mm. jälleenmyyjät, lukuisat järjestöt, urheiluseurat sekä eri alojen yritykset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

    

Tekstiilituotteet

Seripainon avulla personoit monet tekstiilituotteet tarkoituksiisi täydellisesti sopiviksi. Omin logoin tai tekstein varustellut T-paidat, collegeasut, peliasut, kassit, laukut ja työvaatteet sopivat paitsi urheiluseurojen, yritysten ja järjestöjen hyötykäyttöön nimi-, logo-, ja sponsoripainatuksissa, myös hauskaksi rekvisiitaksi ja mukaviksi muistoiksi esimerkiksi pyöreitä vuosia täytettäessä tai polttareita vietettäessä. Seripainolla painatetaan erinomaisesti juuri tekstiilituotteet, sillä värit saadaan painettua kirkkaina ja tarkkoina eikä painatus haalistu pesun jälkeen, vaan säilyy siistinä ja edustavana pitkään.

Mainostekstiilit

Personoidut Mainostekstiilit ovat erinomainen tapa herättää positiivista huomiota ja myönteisiä mielikuvia järjestöstä, urheiluseurasta tai omasta yrityksestäsi. Seripaino on paras painomenetelmä mainostekstiileitä varten, sillä korkealaatuinen, huolellisesti tehty ja pysyvä työnjälki tuovat huomattavaa lisäarvoa tuotteelle. Personoidut mainostekstiilit sopivat esimerkiksi yritysten liikelahjoiksi tai urheiluseuroille lisätulojen hankintaa varten. Voit luottaa osaamiseemme läpi koko prosessin; autamme mielellämme sopivan tuotteen valinnassa ottaen aina tarkasti huomioon asiakkaan alan, tuotteiden jakelu- tai myyntiajankohdan sekä tarkoituksenmukaiset kappalemäärät. Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaisia tuotteita sinä tarvitset. Aloitetaan toteutus yhdessä jo tänään!

Seripaino Reetta Pesonen
reetta.pesonen@kevama.fi
044 7918415SkyPro.fiMercatus Clothing Company

  

Lue lisää muista painotuotteistamme: