kevama
Kevama Facebookissa
Digipaino

 

Digipaino - laadukkaat painotuotteet Kuopiosta koko Suomeen


Kuopiossa sijaitsevalta Kevamalta saat laadukkaat digipainotuotteet helposti ja nopeasti koko Suomeen toimitettuna. Käytössämme on uusinta digitaalisen painamisen tekniikkaa, joka takaa laadukkaan ja ammattimaisen työnjäljen. Digipaino on laadultaan yhtä hyvä kuin perinteinen offset-painaminenkin ja se soveltuu kaikenlaisiin painotuotteisiin.

Digipaino on erinomainen ratkaisu nykypäivän tarpeisiin sekä nopeuden että painomenetelmästä syntyvien kustannussäästöjen takia. Aineistot lähetetään tiedostoina painopinnan valmistajalle, joka käsittelee ne tulostusvalmiiksi. Valmiiden digipainotuotteiden viimeistelyn, esimerkiksi leikkaamisen tai kirjojen liimasitomisen voi aloittaa heti painomenetelmästä johtuen.

Digipainon avulla saat meiltä nopeallakin aikataululla tarvitsemasi painotuotteet koko Suomeen. Tarjoamme mielellämme ammattitaitomme käyttöösi, ja voimme olla apunasi jo tuotteen suunnittelusta lähtien aina toteutukseen asti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Digipaino Kuopio. Kevama Oy tekee laadukkaat digipaino markkinointimateriaalit

Markkinointimateriaalit ovat yrityksesi käyntikortti

Edustavat ja tarkoituksenmukaiset markkinointimateriaalit ovat ensiarvoisen tärkeitä yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Digipaino on kätevä painomenetelmä monenlaisille yritysten tarvitsemille aineistoille. Erilaiset mainos- ja markkinointimateriaalit, kuten esitteet, käyntikortit, flyerit, julisteet ja kausijulkaisut voidaan painaa nopeasti ja tarkasti asiakkaiden tarpeisiin lyhyelläkin aikataululla.

Digipainon etuja ovat nopeuden ja kustannussäästöjen lisäksi vaihtuvan tiedon painamisen helppous eli personointi. Koska jokaisen arkin kuvapinta muodostetaan erikseen, on mahdollista esimerkiksi numeroida tai nimetä jokainen esite, flyeri tai muu haluttu tuote erikseen. Kun tilaat markkinointimateriaalit meiltä, voit olla varma, että lopputulos täyttää laatuvaatimuksesi.

Meiltä voit tilata juuri haluamasi määrän tarvitsemiasi materiaaleja, eikä sinun tarvitse maksaa turhaan isoista eristä. Painamamme laadukkaat ja ammattimaiset tuotteet luovat ja ylläpitävät hyvää yritysimagoa, ja voivat parhaimmassa tapauksessa auttaa liiketoiminnan kasvattamisessa. Voimme toimittaa halutut markkinointimateriaalit joustavasti koko Suomeen ilman pitkiä odotusaikoja. Ota yhteyttä!

Marjut Weeman
marjut.weeman@kevama.fi
0447918426

Lue lisää muista painotuotteistamme: