kevama
Kevama Facebookissa
Painon yksikkö 

Kirjapainosta laadukkaat painotuotteet

Käytössämme on nopea ja laadukas digipaino, joka on hyvä ratkaisu pienempiinkin painosmääriin. Kirjapainosta saat kätevästi mainos- ja toimistopainotuotteet, kuten esitteet, kutsu- ja käyntikortit, postikortit, kirjekuoret,kierrevihkot, lomakkeet, flyerit, julisteet ym. erilaisiin tilanteisiin.
Kauttamme voit tilata oppimateriaalit, omakustannekirjat. Pienistä omakustannekirjamääristä isompiin painosmääriin. Järjestöpainotuotteet: kuten jäsenlehdet, vuosikertomukset, kausiohjelmat. Teemme sekä suunnittelun että painamisen. Ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti.
Uutta tekniikka meillä on laadukas suurkuvatulostus, jolla voimme tulostaa niin julisteet, Roll Upit ja Canvas kankaat sekä auto-/ikkunatarrat. Tarrat saadaan leikattua haluttuun muotoon.

Kirjansidonnat ja -korjaukset toteutamme vuosien kokemuksella.
Pystymme tarjoamaan edullisesti erilaisia käsintehtäviä töitä, joita ei koneilla pysty tekemään.

Kysy lisää Kirjapainon tuotteista ja palveluista marjut.weeman@kevama.fi p. 044 7918426.


 

Seripainosta tuotteet ja painatukset tapahtumiin

Teemme seripainossa korkealaatuisia painatuksia tekstiileihin perinteisellä silkkipainatuksella, joka takaa tuotteisiimme pysyvän, miellyttävä tuntuisen painojäljen. Käytössämme on lisäksi laadukas siirtokuva tulostus.  Nämä tekniikat mahdollistavat monipuolisen painatuksen erilaisiin tekstiilimateriaaleihin. Katsomme parhaan painomenetelmän asiakkaan tuotteiden mukaan. Näin takaamme asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Seripainon osaamiseen ja palvelutaitoihin luottavat mm. jälleenmyyjät, lukuisat järjestöt, urheiluseurat
sekä eri alojen yritykset. Profiloi sinäkin tekstiilituotteesi meillä!

Tilaa nyt erilaiset mainostekstiilit, kuten t-paidat, collegeasut, peliasut, kassit, laukut ja työvaatteet painatuksilla suoraan meiltä!

Kysy lisää Seripainon tuotteista ja palveluista reetta.pesonen@kevama.fi p. 044 7918415

 

Lue lisää painotuotteistamme:

 
www.mercatus.fi

      
Tutustu erilaisiin Mainostekstiilien tuotteisiin ja lähetä tarjouspyyntö suoraan meille!