kevama
Kevama Facebookissa

Kädentaitojen ja verhoilun yksikkö

Kalusteet julkisiin sekä yksityisiin tiloihin

Tyypillisiä verhoilutöitä ovat sohvien, nojatuolien sekä tuolien päälliset. Kunnostamme samalla myös puuosat. Valikoimistamme löytyy satoja erilaisia verhoilukankaita. Välitämme tilauksesta laadukkaita verhoilukankaita.
Kysy lisää verhoilun palveluista: timo.takala@kevama.fi, p. 044 7918412
 

Ompelemalla valmistetut tuotteet

Vaatetus valmistaa ompelu- ja leikkuutöinä erilaisia teknisiä tekstiilejä, sisustustekstiilejä kuten verhoja sekä urheilu- ja vapaa-ajan asuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Teemme myös korjausompelua. Asiakkaina ovat yhteisöt, yritykset sekä yksityiset henkilöt.
Kysy lisää ompelupalveluista: ulla.rasanen@kevama.fi, p. 044 7918413
 

Lasituotteet

Lasin työpisteessä valmistamme yksilöllisiä käyttö- ja koriste-esineitä. Valmistamme tuotteet lasinsulatus- ja tiffanitekniikoilla.
Kysy lisää lasituotteista: eila.happonen@kevama.fi, p. 044 7918428
 

Perinteiset käsityöt

Erilaisia käsityötekniikoita voi kokeilla valmistamalla yksilöllisiä tuotteita. Parinteisiä työtapoja ovat esim. neulominen, virkkaus, huovutus, paju, verkko, kirjonta sekä kangaspuilla tehtävät kudontatyöt. Kehitämme jatkuvasti uusia työmuotoja ajan ja käsityömuodin mukaan.
 
Tuotteitamme on saatavissa toimitilojemme yhteydessä olevasta myymälästä. Tuotteemme soveltuvat myös yritysten liikelahjoiksi. Tilauksesta suunnittelemme ja valmistamme uniikkituotteita asiakkaan toiveiden mukaan.
 
Kädentaitojen ja verhoilun yksikössä työn tekeminen luo tilaisuuksia omien kykyjen ja taitojen kokeilemiseen sekä kehittämiseen ja sosiaalisten kontaktien luomiseen. Työskentely kädentaitojen valmennusyksikössä ei vaadi erityisosaamista. Alussa riittävät kiinnostus kädentaidollisia työtehtäviä kohtaan ja halu oppia uusia taitoja. Työtehtävät harjaannuttavat huolellisuutta, tarkkuutta ja keskittymiskykyä.

Verhomalli Oulu
Oulun kaupungintalon verhot
Nahkatossut
Lasivati valkoinen kukka
Lasivati oranssi kukka
Lasivati logolla
Koira lasitaulu
Kissa lasitaulu
Paperikukkia
Mosaiikkipallot
Virkattu liina
Lasitähti